Redesign Effectory.nl

Also available in: English

Een website die past bij het imago van een internationaal leidend bedrijf dat zich graag onderscheidt en passie heeft voor het vak. Dat was de opdracht die wij kregen van Effectory, specialist in het uitvoeren van medewerkersonderzoeken. Het doel: inzichtelijk maken wat er bij hen leeft.

Lees meer »

23 March 2017 | & Matthijs Havelaar

Innoveer met hulp van de overheid en UNITiD!

De Kamer van Koophandel geeft innovatiesubsidie

Ben jij een ondernemer in de maakindustrie? Dan is dit je kans om te innoveren! Als je een goed idee hebt is nu het moment om de daad bij het woord te voegen. Het Ministerie van Economische Zaken trekt dit jaar namelijk een kwart miljoen euro uit om ondernemers op weg te helpen met innovatie. De Kamer van Koophandel heeft het de naam ‘Service Design Voucher’ gegeven. Bij UNITiD dragen we graag een steentje bij aan dit kansrijke initiatief.

Lees meer »

8 March 2017 | Amber Viergever &

We sleutelden mee aan de ANWB Wegenwacht app

De meest gedownloade pechhulp-app was toe aan een nieuw jasje. Samen met ANWB startten we dit project met een design sprint, waarbij we in één week een nieuwe richting kozen en testten onder de doelgroep. De vernieuwde app werkten we in 6 maanden uit tot een eerste release. 

Lees meer »

13 January 2017 | &