Innoveer met hulp van de overheid en UNITiD!

De Kamer van Koophandel geeft innovatiesubsidie

Ben jij een ondernemer in de maakindustrie? Dan is dit je kans om te innoveren! Als je een goed idee hebt is nu het moment om de daad bij het woord te voegen. Het Ministerie van Economische Zaken trekt dit jaar namelijk een kwart miljoen euro uit om ondernemers op weg te helpen met innovatie. De Kamer van Koophandel heeft het de naam ‘Service Design Voucher’ gegeven. Bij UNITiD dragen we graag een steentje bij aan dit kansrijke initiatief.

Design thinking is de ideale manier om je idee tastbaar én testbaar te maken. Pitch je idee bij ons en wij werken het samen met je uit. De Kamer van Koophandel betaalt 75 procent van de rekening, tot een maximum van € 3.000.

UNITiD verdubbelt de subsidie

Voor maximaal 2 innovatieprojecten in 2017 doet UNITiD daar nog eens € 3.000 bovenop. We bieden je daarnaast een prachtkans om je idee uit te proberen in een Design Sprint. (Lees ook onze blogpost: ‘In 5 dagen van schets naar prototype met Design Sprints‘.

Wil je graag gebruikmaken van zo’n Service Design Voucher? Je kunt ‘m in de eerste 2 weken van maart aanvragen via de website van de RVO. Houd er rekening mee dat je tegen die tijd dit enquêteformulier invult: het is verplicht voor deelname. Bovendien helpt de enquête je om voortijdig de kennisvraag te formuleren.

Meer informatie

Heb je interesse en wil je meer informatie? Mail Martijn Pillich van UNITiD: martijnpillich@unitid.nl.

Over UNITiD

Bij UNITiD zijn we meer van daden dan van woorden. We denken je idee niet uit in een dik rapport, maar boeken liever snel resultaat. Zo hebben we al vele tientallen keren de Design Sprint uitgevoerd, een Google-methode. Op die manier hielpen we onder meer Philips, Ziggo en ING. Wellicht werkt het ook voor jou! Profiteer vandaag nog, of morgen. Overmorgen ben je waarschijnlijk te laat. Waarom wij hieraan meedoen? Simpel: we doen weer kennis op binnen een nieuw domein. Dat kan in de toekomst nog eens handig zijn!

Bekijk voor wie we al gewerkt hebben en wat we nog meer doen.

 

Let op: in totaal mogen 80 bedrijven een Service Design Voucher afnemen bij de KvK: bij meer dan 80 aanmeldingen zal het ministerie loten wie in aanmerking komen. UNITiD kan maximaal 3 bedrijven helpen.