UNITiD is now

Visit us at hike.one

Or continue on our old site while it is still here...

Op zoek naar ons logo?

Voor een witte achtergrond: PNG EPS Logo landscape
Voor een zwarte achtergrond: PNG EPS
Download alle logo's

Interaction design

'Bij UNITiD vinden we het leuk om dingen goed te laten werken. Op zijn minst begrijpelijk. En als het kan eenvoudig.'

We ontwerpen voor alles met een scherm of knop. Bijvoorbeeld voor mobiel, tablet, desktop, tv, auto en whirpool. Als het maar digitaal is. We maken producten die intuïtief, gebruiksvriendelijk en inspirerend zijn. Oftewel: dingen die gewoon heel fijn werken.

Op het gebied van interaction design hebben we veel ervaring in huis. De afgelopen jaren heeft dit veel tevreden klanten opgeleverd, zoals Ziggo, Philips, Gemeente Den Haag, RTL en veel andere grote en kleinere organisaties. Voorbeelden van ons werk staan hieronder en in ons online portfolio.

Interaction design cases

Hoe we werken

Think

In de THINK-fase leveren we een concept op dat levensvatbaar is. We onderzoeken problemen of ideeën zo breed mogelijk, waarbij we naar meerdere oplossingsrichtingen kijken. Vervolgens bakenen we de gekozen oplossing af; we definiëren het concept en de randvoorwaarden, en we bepalen alle werkzaamheden die verricht moeten worden. Ook stellen we een plan op voor de MAKE-fase.

Make

In de MAKE-fase werken we de gekozen ideeën uit tot een gedetailleerd ontwerp. We maken wireframes, visuele ontwerpen en werkende prototypes die we testen met echte gebruikers. Bij voorkeur werken we agile, in sprints en vanaf dezelfde locatie. In ieder geval werken we vanaf de eerste dag samen met de opdrachtgever en ontwikkelaars.

Learn

In de LEARN-fase meten en analyseren we hoe klanten en gebruikers met het vernieuwde product omgaan. Wat werkt goed en wat is voor verbetering vatbaar? We voeren verschillende tests uit en bekijken of de vooraf bepaalde doelen gehaald worden. Als er geoptimaliseerd kan worden, stellen we verbeteringen voor.

Bel of mail ons gerust

Stuur voor algemene vragen een mail naar: postbus@unitid.nl
of bel ons op 020 204 45 77

Ontwerpvragen? Neem contact op met:
Rick le Roy (rick@unitid.nl, 06 46 28 20 96) of
Matthijs Collard (matthijs@unitid.nl, 06 28 12 66 97)

Blogposts

Nieuwe mogelijkheden met de Apple Watch

Na de onthulling van de Apple Watch deze week staan wij te popelen om te gaan ontwerpen voor de Apple’s nieuwe horloge en de nieuwe mogelijkheden die hierdoor zijn ontstaan. Hieronder hebben we al kort 4 functionaliteiten beschreven die ons meteen opvielen.

11 September 2014 |

Vernieuwd: Ziggo Interactieve Televisie

Met Ziggo Interactieve Televisie heb je via de televisie toegang tot een enorme collectie films, series, muziek en gemiste tv-programma’s. Nadat ruim een jaar geleden met veel succes de tweede release uitkwam, vond Ziggo het weer tijd voor een flinke update. Net zoals bij de vorige releases werden wij ingeschakeld voor het ontwerp. Met veel plezier hebben we nieuwe features ontworpen, het design verder aangescherpt en de dienst nóg gebruiksvriendelijker gemaakt. Benieuwd naar de belangrijkste veranderingen? Lees dan vooral even verder.

Lees meer »

26 January 2015 | | 1 reactie

© UNITiD 2024  Algemene voorwaarden | English | Event kalender