Fireworks wireframe templates for iPad & iPhone

Als interactie ontwerpers zijn we behoorlijk druk met het uitzoeken hoe we allerlei functionaliteiten en structuren moeten werken in apps. Dit doen we onder andere door draadmodellen van apps op te zetten en deze te beoordelen, te testen en steeds opnieuw aan te passen. We zetten deze wireframes dus liefst zo snel mogelijk in elkaar, zodat we genoeg tijd hebben om na te denken over hoe de puzzelstukjes van het ontwerp perfect op hun plek vallen.

Daarom werken we bij UNITiD met een flink aantal templates voor allerlei GUI’s (Graphical User Interfaces) voor verschillende platformen.

De G van GUI mag je met een korreltje zout nemen want deze templates zijn vrij basic en clean. Op deze manier raken opdrachtgevers, proefpersonen, of de ontwerpers niet afgeleid door puur grafische elementen zoals gradiënts, outlines en kleuren. Men kan men op abstract niveau met ons meedenken over het interactie-ontwerp. We hebben al eerder templates voor Blackberry en Android gedeeld. Nu ook de iOS varianten!

Voor de sketch templates gebruiken we het font “Hand of Sean“. Laat een reactie achter als je vragen of opmerkingen hebt!

De iPad variant van het grijze template thema
iPad Wireframe Template

Download iPad Wireframe Template

 

iPad Sketch Template

Download iPad Sketch Template

 

iPhone Wireframe Template

Download iPhone Wireframe Template

 

iPhone Sketch Template

Download iPhone Sketch Template