Je vakantie-inspiratie omzetten in een tastbaar product? Win een design sprint!

Update: de inzendtermijn is verstreken, maar je kunt ons natuurlijk altijd bellen voor een design sprint: 020 204 45 77.

Je kent het wel: je bent net terug van vakantie en zit boordevol inspiratie. 3 weken relaxen heeft ruimte gemaakt voor nieuwe ideeën. Maar waar begin je? Hoe maak je van een idee een tastbaar product? En hoe betrek je collega’s en klanten bij dat proces?

Een oplossing in 5 dagen

Een slimme eerste stap is het uitvoeren van een design sprint. Dat is een baanbrekende manier om in 5 dagen een probleem te framen en een oplossing te prototypen en te testen. In deze post lees je wat een design sprint precies inhoudt.

Winnen?

Nog voordat Jake Knapp het boek ‘Sprint’ schreef, waren wij al fan. En omdat we iedereen de kans willen geven om kennis te maken met deze aanpak, geven we deze maand één design sprint weg. Wat je hiervoor moet doen? Beschrijf het probleem dat je wil oplossen en de oplossingsrichting die je in je hoofd hebt. Op vrijdag 21 oktober kiezen we de leukste inzending.

Spelregels

Aan deze wedstrijd zijn een paar regels verbonden:

  • Veel problemen? Je mag zo vaak meedoen als je wilt.
  • Als je meedoet, mogen we je benaderen voor commerciële doeleinden. We spammen je niet plat, maar willen wel even met je praten als we denken dat we je kunnen helpen.
  • Als je wint, gaan we ervan uit dat je tijdens de design sprint een beslisser beschikbaar stelt. Benieuwd wat we van hem/haar verwachten? Lees het in dit artikel.
  • We voeren de design sprint uit bij ons op kantoor in Amsterdam of Rotterdam.
  • Gewonnen? Dan kun je de prijs niet ruilen voor geld.

Meteen aan de slag?

Kun je zo lang niet wachten? Geen probleem: we kunnen ook buiten deze wedstrijd voor je aan de slag. Maak een afspraak voor een intake-gesprek via 020 204 45 77 of postbus@unitid.nl.