Maak kans op een workshop met Irene Pereyra

Op maandag 13 juni organiseren we een exclusieve workshop met UX Director Irene Pereyra (antonandirene.com). Het leuke nieuws: We geven 2 Wildcards weg via Facebook en Twitter! Kans maken? Overtuig ons dat jij hier bij moet zijn. Reageer met een afbeelding waarin je laat zien hoe jij ideeën genereert. Meedoen kan t/m zondag 5 juni.

Over de workshop

Tijdens de workshop ‘Idea generation and selling the idea’ legt Irene Pereyra uit hoe je in een rap tempo een briefing vertaalt naar een concrete oplossing. Ook vertelt ze hoe je met een overtuigende presentatie je ideeën ‘verkoopt’ aan je opdrachtgever of interne team.

Terwijl de meeste digitale bureaus dagen of weken besteden aan het vormgeven van hun ideeën en ontwerpen, zijn Anton & Irene ervan overtuigd dat een beetje druk op de ketel er juist voor zorgt dat het creatieve proces wordt gestimuleerd en je op ideeën laat komen die je, met meer tijd en reflectiemomenten, nooit overwogen zou hebben.

Na deze workshop weet je hoe je een idee verkoopt, wat overtuigende argumenten zijn, hoe je een meeslepend verhaal vertelt en hoe je in een paar uur een effectieve presentatie voorbereidt voor een grote groep stakeholders.

Praktische info

  • Datum: Maandag 13 juni. De workshop start om 10:00 uur en duurt tot 18:00 uur
  • Locatie: UNITiD Rotterdam
  • Taal: De workshop wordt in het Nederlands gegeven
  • Zelf meenemen: Een laptop met design- en presentatiesoftware

Wil jij hier bij zijn? Reageer dan via Facebook of Twitter!