Ziggo TV 3.0, update voor Android en iOS

We zijn er weer flink mee bezig geweest, maar eindelijk zijn ze er dan… de nieuwe Ziggo TV apps! Zowel de Android phone én tablet applicatie als de iPhone én iPad applicatie zijn weer flink opgefrist en verbeterd. We hebben dit keer niet alleen het interaction design aangepakt, maar ook het visual design. Een behoorlijke update dus! Elke keer blijft het een uitdaging om voorgaande versie te overtreffen. Wat ons betreft is dat toch weer gelukt! De technische realisatie lag in handen van  Xaton. Lees hier het persbericht van Ziggo zelf.

Android Phone & Tablet

De Android phone & tablet applicaties hebben de grootste verandering ondergaan. Een compleet nieuwe structuur en look & feel die beter past binnen de Android stijl en helemaal in de nieuwe Ziggo huisstijl. De grootste verandering is dat men nu  ook op de Android devices TV kan kijken, iets wat eerder alleen voor iOS gebruikers mogelijk was. Hiervoor moet wel eerst eenmalig ingelogd worden met een Ziggo account. Op de tablet kan de gebruiker nu zelf zijn startscherm inrichten, zodat veelgebruikte functies gemakkelijk te bereiken zijn. Daarnaast kan er nu met één tap gekeken worden naar recensies en beoordelingen van films op IMDb.

ziggo3_devices

 

iPhone & iPad

Ook de iPhone en iPad applicaties zijn flink onder handen genomen. Wat het meest opvalt zijn de veranderingen in het visual design, dat nu compleet in lijn is met de nieuwe Ziggo huisstijl. Ook voor iOS zijn er een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Bijvoorbeeld ‘mijn account’, het opslaan van favoriete (live tv) zenders in ‘mijn selectie’ en ‘diagnose’ waarin de gebruiker kan zien of zijn verbinding geschikt is om TV te kijken via de applicatie. Daarnaast zijn er nog een aantal kleine aanpassingen gedaan die de gebruikerservaring verbeteren.

Download snel de geheel vernieuwde Ziggo TV app, zak onderuit en enjoy!

Wil je weten hoe we alle assets voor iOS én Android hebben opgeleverd? Check dan onze eerdere blogpost “10 free tips to create perfect visual assets for iOS and Android” over het slicen van assets.

 

 

 

available_appstore