Terugblik: Workshop Mobile App Design

Vorige week vond voor de 2e keer de workshop Mobile App Design plaats op ons kantoor. Een leuke en vooral leerzame training voor iedereen die te maken heeft met het maken van apps. Javier Simón Cuello – schrijver van het boek ‘Designing Mobile Apps’ – was van de partij om de 2-daagse workshop te verzorgen.

Lees meer »

29 september 2015 |

UNITiD was een weekend naar Duitsland

Ja ja, het was alweer de zesde keer dat het legendarische UNITiD-weekend plaatsvond. Dit keer gingen we met z’n allen naar onze oosterburen, en verbleven we in het pittoreske Gronau. Jawohl! We zaten in een mooi landhuis waar ons natuurlijk aan niets ontbrak.

Lees meer »

2 september 2015 |

Update: MyPrime voor Ziggo Interactieve Televisie

Begin dit jaar kwam Ziggo nog met een grote update voor Ziggo Interactieve Televisie. In de tussentijd is er weer veel gebeurd! Zo zijn UPC en Ziggo nu samen Ziggo en kwam er een pakket bij: MyPrime. Hiermee heb je als klant onbeperkt toegang tot duizenden films en series. Wij werden ingeschakeld om MyPrime op een fijne manier te presenteren in Ziggo’s Interactieve Televisie-omgeving.

Lees meer »

10 augustus 2015 |

Ontwerpen voor de Apple Watch

Voor ons gevoel hebben we er jaren op moeten wachten, maar sinds 17 juli is de Apple Watch dan eindelijk in Nederland verkrijgbaar. Dat betekent dat het steeds toegankelijker wordt om concepten en ontwerpen te ontwikkelen voor Apple Watch-apps. Benieuwd hoe je dit aanpakt? Lees dan gauw verder.

Lees meer »

28 juli 2015 |

8+ weken met de Apple Watch

10 april 2015: mijn wekker stond net wat vroeger dan normaal. Helemaal voorbereid zat ik om klokslag negen uur klaar voor de pre-order van de Apple Watch. Met drie verschillende apparaten probeerde ik door de drukte heen te komen. En dat lukte! Inmiddels draag ik hem al weer acht weken om mijn pols. Tijd om mijn ervaringen te delen.

Lees meer »

29 juni 2015 | & Amber Viergever | 2 reacties

Rotterdam GovJam 2015: ‘Geen woorden maar platen’

Drie dagen lang was ons kantoor in Rotterdam dé broedplaats voor 50 ambtenaren, studenten en ontwerpers. Met elkaar werkten we in 48 uur maatschappelijke vraagstukken uit om de publieke dienstverlening in Rotterdam te verbeteren en vernieuwen. Het resultaat? Zeven waanzinnige concepten die door het combineren van elkaars ideeën, creativiteit en intelligentie tot stand kwamen.

Lees meer »

12 juni 2015 |