Complete scrum teams verhuren inclusief onderdak via Marktplaats werkt dus echt niet!

Toch maar even een waarschuwing, gericht aan onze collega ontwerpbureau’s. Zet voorlopig nog maar geen advertentie op Marktplaats voor een compleet verzorgde scrumruimte inclusief team en alles wat daar bijhoort. Blijkbaar is de markt er nog niet helemaal klaar voor.

Wel meer dan 500 views op onze advertentie, maar geen enkel belletje. We hebben ook nog echt geprobeerd om de tone-of-voice wat aan het medium aan te passen. De advertentie is “omhoog­ geplaatst”, was een dag een “Dag­topper” en zelfs een “Top­advertentie”. We moeten dus toegeven dat we soms ook slechte ideeën hebben.

opwaarderen

Vorig jaar deden we het anders. We boden de kamers voor 15.000 euro per week aan op deze site. Dat ging toen als een lopend vuurtje via Facebook en LinkedIn. Niet dat we de kamers direct verhuurd hadden zoals geadverteerd, maar er zijn wel een aantal leuke projecten uitgekomen. Toch werden de kamers snel daarna bevolkt door meerdere scrum teams, allemaal voor hetzelfde project, namelijk voor het inmiddels gelanceerde nieuwe ziggo.nl. (case volgt zeer binnenkort op deze site!)

Het was een flink aantal maanden gezellig druk met developers, testers, stakeholders, product owners en copywriters. Sprint demo’s voor ruim 30 geïnteresseerden en op sommige dagen zo’n 60 man bij de lunch. Gelukkig hebben we de ruimte, maar belangrijker: Het werkt zo veel fijner wanneer een projectteam en alle betrokkenen bij elkaar kunnen zitten en zich niet druk hoeven te maken over koffiemachines, printers of afleiding van van alles en zoals normaal op het hoofdkantoor. Iedereen kan direct met iedereen praten, dingen gaan sneller en bovenal; het eindproduct is van hoge kwaliteit.

Zoals je leest zijn we erg enthousiast over het concept. Klanten trouwens ook.

We verhuren dus weer volledig operationele scrumruimtes inclusief teams. Nu ook in Rotterdam!

Maak nu een afspraak voor een rondleiding!

Mail naar postbus@unitid.nl of bel 020 204 45 77.

Een beller is sneller 🙂